Tutorial ~ Dansk udgave

Denne lektion er for begyndere:

Hvordan man laver et “manipuleret” billede af sine egne fotografier.

Der er selvfølgelig mange måder at gøre det på. Jeg har længe arbejdet med denne metode. Jeg bruger Paint Shop Pro programmet, kan fås i forskellige versioner.

En “Advarsel”, det er noget man kan blive afhængig af, for det er sjovt at lave.

Vælg 2 af dine billeder som du har lyst at lege med. (Du kan bruge mine som jeg sætter her hvis du har lyst) Billede filerne er store, så hvis du ønsker at bruge mindre størrelser er du velkommen til at minimere billederne.

Klik på billedet for nedhentning

 

Klik på billedet

Husk at tage et kopi af hvert billede og arbejd kun med kopierne.

1: Når dit program er åbent kan du hente de to billeder du har valgt at lege med.

Sæt det ene billede oven på det andet: Billede1

Der kan være forskel i størrelsen men det er ikke et problem. Klik på Pick ikonet, billede2. Du kan nu trække det mindre billede ud så det fylder det andet billede: billede2a.

2: Nu begynder legen:

Den første effekt: Klik på øverste værktøjslinie : EFFECT, vælg hvilken effekt du vil bruge, når du er mere sikker i programmet. Jeg har brugt Texture Effect, billede3 som du kan se på billedet yderst til højre så er der kun et lag der er aktiveret og det er det jeg bruger til at ændre det første billede. Billede3a viser indstillingen jeg brugte. Næste effekt jeg brugte er Texture Effect Mosaic – Glass – En ting mere man kan gøre billede3c

3: Forhåbentlig har du stadig originalerne, for de skal bruges et par gange i denne proccess

Åben det første billede ( mit er det med blomst) Klik på værktøjslinien “image” og gå ned til Negative image. Billede 4 – tilføj dette negative til det du allerede har lavet ( edit + copy + edit + paste as new layer ) billede4a

I materiale boksen, kopier / duplikere det negative lag, der efter lav et nyt effekt billede 4b

Sæt lag funktionen på “Soft Light” samme sted du lavede duplikationen. Put lagene sammen, billede4d

4: NeonGlow2.png kan hentes ved at klikke på teksten. Gå til Edit i værktøjslinien og Copy, Gå til billedet du lige har fået lavet lagene til et lag. > Edit > Paste as new layer. > Er dit billede mørkt kan du gå til Image > Negative image og du vil kunne se effekten du lige har sat på. Jeg har duplikeret effekten et par gange for at gøre det mere tydeligt.

Til sidst kom en vignet eller dit logo på billedet og saml lagene til et lag. Gå til Image i værktøjslinien > Picture Frame – Vælg hvilken du synes bedst om, eller du kan vælge at komme en kant på > Værktøjslinie > Image > Add Border. – ER dit billedet meget stort så minimere det til 640 pixel (den bredeste side) før du sætter det op på din blog.

Mit resultat:

Har du ønske om at få dette program eller spørsmål til lektionen kan du skrive i nedenstående kontaktformular: 😘

    error: Content is protected !!